L.O.V.E

Assalamualaikum and hyee semua (:

kalau laa masa boleh diundur, aku nak macam hari semalam. yee hari semalam! 28january2012, actually semalam anniversary ktorang yang ke 1tahun & 10bulan, tapi tak perasan pon, hari ni tgk calendar baru ingat. hahaha teruk betol memasing. btw, kitorg dah jarang jumpa, tak macam dulu, yelaaa sekarang sorang kat hujung johor sebelah sana, sorang lagi kat hujung johor sebelah sini. hikss thats whay kalau jumpa rasa taknak balik!

Tak banyak pon nak cerita, kitorang cuma habiskan masa dengan lepak-lepak & cerita tanpa henti, pulak tu bagi aku bercakap, memang susah laa nak stop. hobi kowt, ahaks! ape pon aku tersangat laaa hepi. sumpah hepi !

The First Destination
*lapar

check hp aku
*saya jujur syg, jgn risau hiks

next destination
*lepak di tepi laut :)

comel kan?
okbaii HAHA


ketawa bahagia ^^
*lebiu <3

tangan aku memang kene dlm kasut ke? -.-

tengs yee sebab buat aku nampak tinggi
HAHA

Tersangat laa hepi sampai ke petang dah kene balik rumah memasingg ): tanakk balik boleh ta? actually luangkan masa lepak-lepak macam ni lagi best dari jalan-jalan kat mall or tgk movie. tengs sayanggg luangkan masa sesama.

Reader semua, byeee & *kiss

#tengs yee MR.A pinjam cap hikss

3 comments:

  1. amboi3.
    korang-korang!
    aku cakap dengan mak!
    hahaha
    emma gedikzzz.haha

    ReplyDelete