not in MOOD ):

hye hye hye stalker (:
Assalamualaikum.....

dah lama kan tak update belog ni, busy sikit laaa sejak dua menjak ni, kerja tak cuti pon, giler kan aku? cari duit nak kawen agaknye, ahaaa *gatal! sebenarnye tak tau nak tulis ape, hiksss sorry korang :(

masa mula-mula tulis entry ni ada mood, baikk punyee, lepas call "dia" terus takda mood gilerr ! pehhh kene marah kan, salah aku ea? maybe laaa menyibuk sangat agaknyee, yee SORRY sangat sebab menyemak. Tak buat lagi lepas ni. Sumpah nanges lepas tu! Memang aku kememeh pon so what?

Korang sorry ea? aku takda mood laa nak cter banyak-banyak. sorry ea? byee korangg :'(


2 comments:

  1. ehee emma macam makcik bedah sgt, tu yg kene marah :(

    ReplyDelete